onsdag 1 december 2010

NYA tyger

Fordon i velour från mjuka tyger (kommer nog aldrig beställa därifrån igen!) Skit dålig service,sura svar på mail samt att detta velourtyg var riktigt dålig kvalité (synd på ett så snyggt tyg!) färgen är inte heltäckande utan det lyser igenom vitt!Dessutom är det SUPERtunnt!
De nedersta tygerna,ocean, kommer från underbara znok design,där kommer jag fortsätta vara trogen kund! Bra service,trevlig och fin kvalité på tygerna!

3 kommentarer:

TRI o MAR sa...

Hejsan! Kul att jag hittade till din blogg! Måste kommentera din kommentar ang. fordonsvelouren. Jag blev också grymt besviken på detta tyg eftersom det var så tunnt. Sedan var det fel på mitt tyg. Hon lovade skicka mig en ny bit men nu har det gått nästan 2 veckor och jag har inte fått något. Såg sedan efter att jag sytt ett par byxori det blå att det var fel även på det. Känns tråkigt, jag har handlat en hel del där och alltid varit nöjd men tror nog jag ska hålla mig till Znook och JNY i framtiden.

Mirrezz sa...

Och det roligaste var att när jag kontaktade Anna på mjukatyger så vart hon jättesur och påstod dessutom att fordonsvelouren är det tjockaste velourtyg som finns!! Och alla vi som känt på det kan ju konstatera att det snarare är det tunnaste som finns...

Aleisa Ribalta sa...

HAr aldrig handlat av någon annan än JNY men jag kan lägga till att hennes tyger är av bästa kvalité och hennes service är gudomlig!