onsdag 30 april 2014

Hur vissa företag väljer att behandla sina kunder

På tradera handlade jag av företaget Symaskins Service i Söndrum
de säljer även i sin butik och på blocket
Här är vad jag köpte:


En BERNINA 740e som skulle vara nysevad

och här är vad jag fick:
en bernina 680
sned...

MEN det mest chockerande är företagets mailsvar när jag hörde av mig och sa att jag ville ha symaskinen jag betalat för och att jag inte kunde sy på denna 680 då den inte hade de sömmar jag ville ha.

Varför skickade du tillbaka denna Bernette ?
Du fick en maskin som på öppna marknaden är ca.
600:- dyrare med fler moderna sömmar än den som var på bild.
Har du inte sytt på symaskin tidigare?
Eftersom du påstod att det inte gick att sy på maskinen,det visar hur okunnig du måste vara.
Ta en kurs i sömnad innan du går bjuder på fullservade symaskiner Vi har varit i branschen sen 1965.
Vi packade upp och provsydde maskinen i vittnes närvaro maskinen syr helt perfekt.
Du ska få pengarna tillbaka,men returfrakten får du själv stå för.
Vi kommer inte godtaga några bud ifrån dig i fortsättningen.
Mitt omdöme om dig som köpare finns inte ord för.

Från
237gunnarsson

Ja vad ska man säga?? är faktiskt smått chockad över hur de behandlar sina kunder...och jag är givetvis väldigt besviken över att jag inte fick min maskin och att de medvetet skickar en annan,äldre halvtrasig maskin...vilket företag gör så??

onsdag 23 april 2014

Loppi blogbag vårpepp

INNEHÅLL:

Innehåll:
Mealbar från Naturdiet – en måltidsbar med lite kolhydrater och högt proteininnehåll. Den är även berikad med vitaminer och mineraler, 1g socker 14g protein 190 kalorier per bar. smaken är vit choklad och svarta bär. mättande men tyvärr inte så god
Supernature Purely Greens Max – ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrar jod och järn till normal energiomsättning. Ej testat så ska bli spännande att komma igång...
Nya Vitalinea PRO från Danone – är ett gott och naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av en naturell yoghurtkvarg som både är mager och mättande, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott. Inte hittat denna ännu (måste hämtas ut i butik)
Friggs Te+ Sockerbalans – ett rooiboste (rött te) som är berikat med krom, smaken är chai och choklad. Krom bidrar bland annat till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalans är ett fylligt te med kryddig smak av chai som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Detta te är fritt från koffein, eftersom det är ett rött te. det är sött och gott,måste smakas!
Vårkänslor från Harlequin – en bok som heter vårkänslor,tyvärr nummer 3 eller nått i en serie....
Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover – finmalda mineraler som ger en perfekt balans av skimmer och färg till ansikte och kropp. Innehåller en unik kombination av multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktets linjer. Sun-kissed Bronzing minerals ger en frisk och solkysst lyster och en vacker sista touch till din makeup. Passar alla hudtyper. Ej provat men ska bli jättespännande att testa!
Step by Step från Ekorrens Ekologiska Godis – ekologisk godis, sura fotavtryck med smak av citron, äpple, hallon, svarta vinbär, ananas, körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär, inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. 100% naturligt och ekologiskt. Gott men inte tillräckligt sura...och vääääldigt liten påse

Dinrabattkod.se

Kolla in sidan INNAN du shoppar ;)