måndag 17 oktober 2011

Eget mönster!

Eftersom dottern är så smal fungerar inte köpemönster på henne,så här har jag lyckats rita ett eget!
Jag är helnöjd med grundmönstret men lite måste ändras,större halsringning och sedan vart jag inte allt för nöjd med spetsen jag sydde dit nertill... kanske det skulle vara snyggt med ngt farfars knäppning - aktigt?


Tyget är en stor stuv fr ohlssons,har massa kvar =) Var dottern som tjatade till sig den...och även om jag inte gillade det i affären så gör jag det nu! spetsen kommer fr usa och det är stretch i den....tycker den är skitfin! =)

Tunika eget mönster med 3/4 dels ärm,mer kommer i detta mönster!

fredag 14 oktober 2011

4 par tights

3 på golvet och ett par på dottern... de slets undan innan kameran hann åka fram =)


Alla sydd i jersey jag införskaffat i england.... strl 140

torsdag 13 oktober 2011

Älsklingen för tur med sig ♥

Först ett enkelt projekt,ett hårband i znoks nya tyg

Idag blev det en tur med älsklingen på stan,och han för tydligen tur med sig,TITTA vad jag hittade på loppisen:
två underbara påslakan för sammanlagt 35:- Och det till höger känner säkert alla igen...  =) UNDERBART påslakan fr ahlmedals!
Jag tillbringade sedan en halvtimme på loppisen och kikade runt-och gick och fnissade! för jag var så jäkla nöjd över mitt fynd! Älsklingen skämdes,sa att folk trodde att jag var helt bakom... men det brydde jag mig inte om! =) Han får väl vara glad att jag inte stod och hoppade och skrek lixom!!

onsdag 5 oktober 2011

Åhh älskling...

Min nya älskling...som jag absolut INTE förstår mig på men det gör jag ju inte med ngn karl så varför skulle denna vara annorlunda...
Jag lyckades iaf få honom att brodera mina initialer,inte illa! Nu skall jag bara lyckas fatta hur man använder flera färger och ändrar storlek och sådant... småskit som att trä och klippa tråden klarar han helt själv! =)
Ja med tanke på vad han kosta så kan man väl nästan begära sådana saker....
Jag skäms liten nu men det första jag tänkte när jag packade upp honom var: Men var e pedalen? Ja inte sjuttan har en modern maskin en pedal inte! Allt sköts via en touchscreen! borde jag ju fattat! =)


Åhh visst är han fiiiiiin! Tror jag skall gå och klappa lite på honom! =)

tisdag 4 oktober 2011

MUMMA

Vilken härlig syn! En massa brodyrtråd (rättare sagt 160 rullar) till MIN ♥ nya brodyrmaskin som förhoppningsvis kommer idag!
snälla snälla herr brevbärare ha med dig min maskin!